Ønsker

En rubrik i ledighedsregisrering med tlfnummer
Jeg skal hermed forespørge om, der kan oprettes en rubrik i ledighedsregisrering i skærmbillede 530 registrering af personkort til telefon, med mulighed for at denne rubrik kan være med i udskrivningen af skærmbillede 537 udskrift af fremmødte. Grunden til forespørgslen er at vi for det meste bruger telefonen når vi skal anvise arbejdsledige.

Samtidig vil jeg også forespørge om der kan oprettes en skærmbillede for aktuelle ledige, med mulighed for at udskrive skærmbilledet. På nuværende tidspunkt bruger vi skærmbillede 537 udskrift af fremmødte, vi udskriver hver uge ledige der har stemplet i de sidste 14 dage og streger ledige ud, som vi har anvist, da denne udskrift kun udskriver ledige der har stemplet som ledige i en bestemt periode og medtager ledige, som er blevet anvist efter stemplingen bruger vi for meget tid på at slette ledige i udskriften, som er blevet anvist i perioden.

Med venlig hilsen
Jens Karlsen
arbejdsmarkedskontoret
Sisimiut Kommune

Arbejdsledige til losning af trawlere
Fra:
Jens Karlsen
Sendt: 14. april 2000 13:59
Til: Peter Trier
Emne: Ledighedsregistrering
Ca. 1 gang om måneden anviser vi 20-30 arbejdsledige til losning af trawlere, og vi indtaster dem selvfølgelig i 530 Registrering af personkort under arbejdsforhold enkeltvis. I den forbindelse vil jeg gerne forespørge om der er mulighed for at indtaste dem som gruppe, hvor vi f.eks. indtaster stamoplysningerne i arbejdsforhold én gang og cpr. nr. for de arbejdsledige, som vi har anvist. I den nuværende system skal vi først ind i den arbejdslediges cpr. nr. også udfylde arbejdsforhold ca. 20-30 gange, selvfølgelig hjælper funktionstasten F10 gentag felt og kopier og sæt ind funktionen, men det vil være meget nemmere hvis der var mulighed for at indtaste dem som gruppe. Selvfølgelig skal de indtastede oplysninger kunne ses i 530 Registrering af personkort. Jeg håber du har forstået min forespørgsel.

Jens Karlsen
arbejdsmarkedskontoret
Sisimiut Kommune
jk@siskom.ki.gl
www.sisimiut.gl

Afgrænset adgang
Charles Pedersen, Nuuk Kommune, 18.april 2000

Hej Peter!

Allerførst, undskyld at hverken Lôqe eller Julius har svaret på dine henvendelser.

Sidste nyt: Alle i arbejdsformidlingen har nu igen været på et opfriskningskursus i de forskellige skærmbilleder der findes i dit system.

For at systemet kan køres fuldt ud mangler vi nu blot at sikre, at kun de ansatte i arbejdsformidlingen får mulighed for at indtaste, alle andre inkl. socialforvaltningens personale skal "KUN" have mulighed for at "slå op".

Er dette noget du kan gøre noget ved? De folk der skal have adgang til indtastningsarbejde er: Charles Pedersen, Julius Jensen, Therkild Benjaminsen, Jørgen Heilmann, Atsaaraq Sørensen, Berthel Ringsted.

Er der noget, så venligst kontakt undertegnede. Med venlig hilsen Charles Pedersen.

Det er præcist det du beskriver dvs. et udskrift af samtlige oplysninger om den ledige. De sender den slags udskrifter til sagsbehandlere i kommunen. Meningen er at arbejdet fremover skal foregå papirløst men indtil da (indtil sagsbehandlere lærer at bruge ledighedsregistrering) sender arbejdsformidlingen forskellige slags udskrifter til sagsbehandlere.

Det de gerne vil er mulighed for at definere en række personnumre og derefter vælge udskrift af de tilhørende personkort, så de ikke behøver at kalde oplysninger om hvert enkelt person for at lave en udskrift.

Jeg mente ikke at det kunne lade sig gøre men der findes jo så mange smarte måder at søge og sortere i Informatik at det kunne være at det alligevel kunne lade sig gøre.

mvh
Krystyna

-----Oprindelig meddelelse-----

Fra: Peter Trier
Sendt: 15. april 2000 17:31
Til: Krystyna Vind
Emne: SV: Info - kursus
Hej Krystyna

Mht til deres ønske er jeg nødt til at spørge om hvad de mener med at udskrive personkort. Det er ikke en funktion, som jeg kender. Man kan kalde oplysninger om en person frempå skærmen, og lave en skærmkopi af det. Er det det, som de mener med at udskrive personkort ? Egentlige udskrifter i systemet omfatter jo kun lister.

Hvad bruges det udskrevne personkort til ?

Hvis man skulle udskrive for flere personer på en gang, hvordan skulle disse personer så være udvalgt ?

/Peter

-----Oprindelig meddelelse-----

Fra: Krystyna Vind
Sendt: 14. april 2000 17:00
Til: Peter Trier
Emne: Info - kursus

Hej Peter

Så er kursus i ledighedsregistrering blevet afholdt.
Jeg blev spurgt om det er muligt at udskrive flere personkort på en gang ? Kan det lade sig gøre ?

mvh

Krystyna